Zorg

Zorg

Comfortabele beroepskleding voor de zorg

Wij ontwerpen en produceren hoogwaardige bedrijfskleding voor alle sectoren binnen de gezondheidszorg. Of het nu gaat om ziekenhuizen of zorginstellingen, onze modieuze en smaakvolle collecties voldoen aan al jouw behoeften.

Elke collectie is zorgvuldig samengesteld voor specifieke doelgroepen, afgestemd op de eisen van de drager. Ontdek onze uitgebreide selectie van zorgkleding en vind de perfecte pasvorm voor jouw team.

Custom Made

Versterk je organisatie met een eigen design voor de bedrijfskleding, van zorg tot hospitality en logistiek, perfect afgestemd op je huisstijl en wensen.

Active

In deze collectie is een goede mix toegepast tussen materiaalsoorten uit de sportsector voor de optimale bewegingsvrijheid

Comfort

Deze serie laat je rekken en strekken in alle richtingen waarbij het kledingstuk je bewegingen volgt

Basic

Alle basisbehoeften van de zorgprofessional zijn standaard verwerkt in dit model. Met kleuraccent voor identiteit

Custom Made

Bij Dutch Legends begrijpen we het belang van een sterke corporate identity. Onze zorgkleding kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van uw organisatie, van kleuraccenten tot logo’s. We bieden oplossingen op maat die passen bij je specifieke wensen en behoeften, en produceren uiteraard ook de  nabestellingen in kleine series.

Onze missie is om duurzame en verantwoorde kleding te leveren, geproduceerd in onze ateliers. Wij bieden niet alleen kleding, maar ook de mogelijkheid om uw corporate identity te versterken door middel van persoonlijke aanpassingen en hoogwaardige materialen​​.

Lees verder

Active

De Active line is speciaal ontworpen voor zorgprofessionals die elke dag topprestaties leveren. Geïnspireerd door sportkleding, biedt deze collectie kledingstukken die gemaakt zijn van soepele en ademende materialen. De modellen, zoals de Alex, hebben een sportieve uitstraling en zorgen voor optimale bewegingsvrijheid.

Kenmerken zijn onder andere drukknoopsluiting, voorzakken met GSM zakje, borstzak en tricot kraag en mouwen. De Trend variant biedt extra mogelijkheden voor aanpassing aan huisstijlkleuren. Perfect voor zorgprofessionals die comfort, bewegingsvrijheid en een sportieve uitstraling belangrijk vinden​​.

Map downloaden

Comfort

Werken in comfort verhoogt het werkplezier, en dat is precies waar de Comfort line voor staat. Modellen zoals de Chris en de Claire zijn uitgerust met tricot inzetstukken bij de mouwen, waardoor optimale bewegingsvrijheid gegarandeerd is.

De kleding volgt je bewegingen en blijft steeds comfortabel zitten. Deze lijn heeft ook een Trend variant voor extra stijlopties. Kenmerken zijn onder andere drukknoopsluiting, voorzakken met GSM zakje, borstzak en mouwomslag. Perfect voor zorgprofessionals die waarde hechten aan comfort en een stijlvolle, professionele uitstraling

Map downloaden

Basic

De Basic line is ontworpen in samenwerking met zorgprofessionals om te voldoen aan de basisbehoeften van de zorgsector. Modellen zoals de Bobbie en de Babs zijn breed inzetbaar en bieden een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Deze unisex en damesmodellen hebben een drukknoopsluiting, voorzakken met GSM zakje, borstzak, mouwomslag en zijsplitjes. Ze zijn aanpasbaar aan specifieke huisstijlkleuren en kunnen voorzien worden van eigen logo’s. De Trend variant biedt extra opties voor differentiatie en stijl. Perfect voor zorgprofessionals die eenvoud, functionaliteit en een professionele uitstraling waarderen​

Map downloaden

De slimste en meest innovatieve partner in de zorgmarkt

Gebouwd op 30 jaar ervaring, startte Dutch Legends in 2019 haar activiteiten. Een geheel andere aanpak en visie op de totale keten van werkkleding. In 2021 lanceerde Dutch Legends haar eerste kledinglijn voor de zorgsector.

Wij richten ons op duurzame samenwerking met al onze partners. Samen maken we kleding die voldoet aan de wensen en eisen in jouw sector. Comfort en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij ook belangrijk; wij bieden een scala aan kledingstukken om onze klanten te ondersteunen.

Met onze maatwerk opties kiezen we samen je ideale en meest functionele kledinglijn. Kies daarnaast kleuren of voeg borduurwerk toe, zodat jouw kleding uniek, samenhangend en herkenbaar is. Wij werken samen met jou om kleding te ontwikkelen die aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf voldoet.

Contact

Legends aan de projecttafel

Dutch Legends kent de textielwereld door en door. Werkkleding, zorgkleding en representatieve kleding kunnen jouw eigen white label/ private label merk worden. Wij adviseren, creëren, produceren en zorgen ervoor dat jouw producten legendarisch worden voor jouw doelgroep. Beheer je eigen toeleveringsketen en wees niet langer afhankelijk, maar vertrouw op een betrouwbare samenwerking met Dutch Legends. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons