Gastronomie

Gastronomie

Comfortabele beroepskleding

Trendy, gastvrij of juist klassiek. Of je nu kiest voor een moderne look, een warme sfeer, of een tijdloze uitstraling, wij bieden de juiste oplossingen. Zo zien jouw medewerkers er representatief en professioneel uit, perfect passend bij de unieke identiteit van jouw organisatie.

Custom Made

Wij creëren unieke designs die perfect aansluiten bij jouw huisstijl. Van schets tot productie en nabestellingen, wij ontzorgen je volledig.

Representatief

Representatieve kleding vraagt om extra aandacht voor design en materiaal, waarbij elegantie, luxe, en comfort centraal staan. Wij bieden gepersonaliseerde oplossingen die perfect aansluiten bij jouw visie en behoeften.

Custom Made

Versterk je organisatie met volledig op maat gemaakte horecakleding en representatieve kleding, ontwikkeld op basis van jouw specifieke wensen en eisen. Wij kunnen al je wensen en eisen verwerken in je eigen unieke kledinglijn. Er zijn vrijwel geen beperkingen aan het ontwerp van je kleding. Alles op maat, geschikt voor al jouw medewerkers. Van concept tot realisatie, wij zorgen voor kleding die jouw visie tot leven brengt.

Een sterke corporate identity vertaald in je kleding, of je een trendy bistro, een gastvrij café, een klassiek restaurant, hotel of luchtvaartmaatschappij runt. Onze kleding kan volledig worden aangepast aan de huisstijl van jouw organisatie, van thema’s tot kleuraccenten en logo’s. We bieden oplossingen op maat die passen bij jouw specifieke wensen en behoeften, en produceren al nabestellingen vanaf vijf stuks.

Onze missie is om kleding te leveren die duurzaam en verantwoord is, geproduceerd in onze ateliers binnen en buiten Europa. We bieden niet alleen hoogwaardige kleding, maar ook de kans om jouw corporate identity te versterken met persoonlijke aanpassingen en topkwaliteit materialen.

Lees verder

Representatief

Representatieve kleding vraag net iets meer aandacht voor design en materiaalgebruik. Elegant, zakelijk, luxe, uitstraling en comfort, liggen aan de basis van de ontwikkeling van een kledingcollectie voor representatieve functies in hotels, resorts, vliegmaatschappijen, zorginstellingen, ziekenhuizen en meer.

Wij begeleiden je door het hele proces, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie van de kleding. Ons team van experts werkt nauw met je samen om ervoor te zorgen dat de kleding perfect aansluit bij jouw visie en behoeften. Wij nemen de zorg voor de kleding uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het runnen van jouw organisatie.

Wij gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame materialen voor onze kleding. Onze productie vindt plaats in onze ateliers binnen en buiten Europa, waar we werken volgens strenge kwaliteitsnormen. Dit garandeert niet alleen de lange levensduur van onze kleding, maar ook dat deze onder verantwoorde omstandigheden wordt geproduceerd.

Een van de grootste voordelen van onze service is de flexibiliteit die wij bieden. Wij kunnen nabestellingen vanaf vijf stuks produceren, wat betekent dat je altijd de juiste hoeveelheid kleding kunt bestellen zonder onnodige voorraadkosten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid tot personalisatie, zoals borduurwerk en het toevoegen van logo’s, zodat jouw kleding uniek en herkenbaar is.

Lees verder

De slimste en meest innovatieve hospitality partner.

Gebouwd op 30 jaar ervaring, opende Dutch Legends in 2019 precies op tijd om te voldoen aan de nieuwe vraag naar duurzame beroepskleding.

Door de eindklant direct in gesprek te brengen met het atelier ontstaat een nieuw type bedrijfskolom. Een die korter is en daarmee disruptief in de markt. Op deze manier kan zowel de eindklant profiteren van een betere prijs en zijn de medewerkers in het atelier écht beter af met een hogere vergoeding.

Contact

Legends aan de projecttafel

De textielindustrie heeft voor Dutch Legends geen geheimen.. Wij bieden op maat gemaakte werkkleding, gastronomie en representatieve kleding, speciaal voor jou ontworpen en vervaardigd. Van advies en creatie tot productie, wij zorgen ervoor dat jouw producten legendarisch worden voor jouw doelgroep. Neem de controle over je toeleveringsketen en kies voor een betrouwbare samenwerking met Dutch Legends. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Contacteer ons